Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Excursie Praga
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Praga - City Break

Datorita istoriei sale epice, Praga a devenit unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii si una dintre atractiile turistice cele mai cautate.

Multitudinea de muzee, de colectii de arta, palate si castele reprezinta apogeul culturii unui oras care imbina foarte bine traditionalul cu modernul.
Inaltandu-se mult deasupra orasului, Castelul Praga reprezinta un bun punct de pornire pentru turul orasului.

Centrul orasului Praga este alcatuit din patru districte, intinzandu-se de ambele parti ale raului Vltava: Orasul Nou si Piata Wenceslas; Orasul Vechi si Piata Orasului Vechi; Cartierul Evreiesc si Cartierul Lesser, in care se afla Castelul Praga.

Cea mai importanta atractie a orasului Praga este Castelul Praga,cel mai intins complex medieval din Europa, rezistand de-a lungul secolelor numeroaselor razboaie si renovari. (constructia sa a inceput in secolul al IX-lea). Din intregul complex fac parte: Catedrala Sfantului Vitus, Basilica Sfantului Gheorghe, Catedrala Gotica.

O alta atractie turistica si una dintre cele mai cautate zone ale orasului Praga este Piata Wenceslav, un adevarat centru vibrant, unde se gasesc numeroase restaurante, baruri, cluburi si magazine pentru shopping.


MERKUR HOTEL
***
www.accomline.com/hotels.reservations/Merkur_Hotel_Prague.htm
TARIF: 240 EURO/pachet /persoana in camera dubla;

LOCALIZARE:
Hotelul are o pozitie centrala in Praga, aproapre de Orasul vechi si de principalele linii de acces, metrou sau tramvai.

CAMERE:
Camerele sunt dotate corespunzator cu televizor, satellite, radio, linie directa de telefonie.

MERCURE OLD TOWN
HOTEL  ****
TARIF: 260 EURO/pachet /persoana in camera dubla;

LOCALIZARE:
Hotelul este situate in centrul orasului, in zona Orasului Vechi, cu un bun acces catre principalele obiective turistice ale Pragai. Este unul dintre cele mai bune baze de cazare din Praga, aparute in ultimii ani.

CAMERE:
Camerele sunt foarte bine amenajate,dotate corespunzator cu televizor,aer conditionat, satelite, radio,minibar, linie directa de telefonie.

ANDEL S HOTEL
****
www.andelshotel.com
TARIF: 290 EURO/pachet /persoana in camera dubla;

LOCALIZARE:
Hotelul este in apropierea centrului Pragai,aproape de statia Andel, aproapre de Orasul Vechi .Este un hotel foarte bun, recomandat cu succes turistilor din intreaga lume.

CAMERE:
Camerele sunt dotate corespunzator ,de marime medie,luminoase,cu televizor, satellite, radio, linie directa de telefonie. Camerele sunt decorate extreme de modern.
TARIFUL INCLUDE:
-bilet avion Buh-Praga-Buh;
-cazare in camera dubla in regim mic dejun inclus;

TARIFUL NU INCLUDE:
-taxa aeroport;
-asigurare medicala;
NOTA:
Tarifele city break sunt informative si includ oferte speciale pe destinatiile respective, supuse disponibilitatilor, atat pentru biletele de avion cat si pentru cazare.
Din Gura in Gura